Fajah Lourens neemt filmrol Imanuelle Grives over na drugsvondst

‘Het kwam nu toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel’

Onlangs werd Imanuelle Grives op het festival Tommorowland gearresteerd, aangezien zij een grote hoeveelheid drugs bij zich droeg. Volgens Imanuelle nam zij deze hoeveelheid drugs mee om zich voor te bereiden op haar nieuwe filmrol. De Raadkamer van Antwerpen gaf hier weinig gehoor aan en de actrice zit nog steeds in de gevangenis. Haar filmrol? Die is inmiddels overgenomen door fitgoeroe Fajah Lourens. 

RTL Boulevard zocht Fajah Lourens op.

Nieuwe rol

In een interview met RTL Boulevard geeft Fajah aan dat zij graag weer een keer een filmrol vervult. Al een flinke tijd is Fajah bezig met het schrijven van haar ‘killerbody boeken’, maar de acteerklus kon ze niet afslaan. “Ik vind het niet lastig om de rol van Imanuelle over te nemen, maar ik vind het wel heel vervelend voor haar dat zij nu geen werk heeft. Het is een fantastische actrice”, aldus Fajah.

Voorbereiding

Imanuelle verklaarde destijds dat zij de hoeveelheid drugs bij zich droeg om zich volledig in te leven in haar rol. Fajah laat weten dat zij dit niet op deze manier zou doen. “Ik zou mij niet op die manier voorbereiden, dat zou ik ook veel te veel risico vinden.”

Extra zakcentje

Hoewel Fajah het drugsgebruik van Imanuelle niet goedkeurt, begrijpt zij wel dat actrices een extra zakcentje kunnen gebruiken. Volgens de fitgoeroe is acteren geen vetpot. Voor Fajah was dit destijds ook de reden om te stoppen met acteren. Het inkomen binnen dit vakgebied zou zo laag zijn, dat een gezin onderhouden bijna onmogelijk leek. Voor de aankomende film ‘Suriname’ maakte Fajah een uitzondering.

Lees ook: 3x natuurlijke maskers om je huid jonger te maken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Fajah Lourens