Fajah Lourens gaat weer als vrijgezel door het leven

Ze bevestigt het nieuws op Instagram

Fajah Lourens is weer single, dit maakte de 37-jarige fitnessgoeroe bekend op Instagram. “Wie voodoo heeft uitgevoerd op mijn liefdesleven, kan lekker rustig aan doen hoor. Ik heb m’n lesje geleerd”, is op de foto te zien die ze plaatst op Instagram.

Ze wilde nog even wachten met het bekend maken van de breuk.

Breuk

“Ik was er niet klaar voor om toe te geven dat mijn relatie weer geen stand heeft gehouden”, begint Fajah haar emotionele bericht op Instagram. “Ik gaf geen antwoord op vragen van de pers, maar een maand later, ben ik er klaar voor om het toe te geven”, laat ze weten. Ook meldt ze dat dit het enige is wat ze erover kwijt wil en vraagt ze om geen mailtjes meer te sturen betreft haar liefdesleven. “Ik maak het goed en voel me ok. Ik voel me geliefd door jullie allemaal”, sluit ze haar bericht af.

Relatie

Fajahs ex-vriend Igor werkt als timmerman en ze leerde hem kennen toen hij haar vorige huis verbouwde. Toen de fitnessgoeroe opnieuw een timmerman nodig had voor haar nieuwe stulpje, schakelde ze opnieuw de hulp van de tien jaar jongere Igor in. Eind vorig jaar werd bekend dat de twee een relatie hadden. Na vier maanden, nam Fajah haar vriend in huis. Igor woonde een tijdje bij haar in, maar kocht op een gegeven moment een eigen woning, wat geruchten over een breuk als gevolg had. Toch bleek toen niets minder waar te zijn. “Ik heb erop aangedrongen dat Igor iets voor zichzelf moest zoeken. Niet omdat het niet goed zou gaan tussen ons, maar omdat ik wil dat hij ook iets voor zichzelf opbouwt en dat hij niet helemaal afhankelijk is van mij”, deelde Fajah destijds met Story. “Igor is tenslotte nog jong. Ik ben iemand die anderen graag stimuleert in hun ontwikkeling en ik vind een eigen huis kopen daar ook een voorbeeld van.”

 

Lees ook: Roxeanne Hazes krijgt kritiek op Instagramfoto, maar trekt zich er niks van aan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Fajah Lourens, Beau Monde | Beeld: videostill RTL Entertainment