Familie van zieke Bibian Mentel krijgt doodsbedreigingen via social media

De doodsbedreigingen worden via Facebook naar de familie verstuurd

Het zit de familie Mentel niet mee. Naast het feit dat Bibian Mentel al een lange tijd vecht tegen kanker, wordt haar man Edwin Spee met de dood bedreigd. Edwin krijgt via Facebook al meerdere malen verschillende doodsbedreigingen opgestuurd en besluit aangifte te doen.

Geconfronteerd met heftige teksten

In een artikel in Story vertelt Edwin Spee over de “zieke teksten” die hij midden in de nacht opgestuurd krijgt. “Het is niet voor het eerst dat er zoiets gebeurt, maar ik ben geschrokken van de directe manier waarop deze berichten tot ons zijn gekomen”, vertelt Edwin. Volgens de man van Bibian is dit niet de eerste keer. “Als je met je kop boven het maaiveld uitsteekt, krijg je met gekken te maken”, geeft hij dan ook aan. Toch is Edwin erg verbaast over de nare berichten die hij onlangs ontving.

Doodsbedreigingen via Facebook

In de berichten wordt Edwin dezelfde ziekte als Bibian toegewenst en wordt hij bedreigd met de dood. Volgens Edwin Spee zijn de berichten die hij ontvangt normaal gesproken anoniem, maar was de persoon in kwestie gewoon op Facebook te vinden. “Ik heb inmiddels zijn zus benaderd met de vraag of het wel helemaal goed gaat met haar broer.” Daarnaast heeft Edwin besloten ditmaal aangifte te doen bij de politie. “Dit keer wil ik er ook iets mee doen”, besluit Edwin.

Lees ook: Angela Groothuizen verrast door verslavingskliniek in Five Days Inside

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll