Ferri Somogyi neemt drastische beslissing in carrière

Ferri vindt het niet goed meer te combineren met het vaderschap

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle Somogyi werden op 9 september de trotse ouders van hun dochtertje Véda. Een groot geschenk dat Ferri niet zomaar voor lief neemt. Zo liet de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur vandaag op Instagram weten zijn carrière als dj vaarwel te hebben gekust, omdat hij zich wil focussen op het vaderschap.

Tevens wil de 46-jarige zich meer focussen op een van zijn nieuwe hobby’s.

Acht prachtige jaren

“Acht jaar heb ik als dj mogen werken in binnen- en buitenland”, begint Ferri zijn bericht op Instagram. “In plaatstelijke kroegen, grote clubs, venues als HMH en Ziggo Dome, bruiloften, boten, stranden en kinderpartijtjes”, somt de acteur op. Tevens mocht Ferri spelen op diverse jaloersmakende plekken als Dubai, Noorwegen, Portugal, De Caribbean en Spanje. Voor Ferri was het een enorme eer om geld te kunnen verdienen als dj, maar toch maakt hij de keuze om ermee te stoppen. “Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hang hem aan de wilgen. 8 jaar als dj mogen werken in binnen en buitenland. In plaatselijke kroegen, grote clubs, venues als HMH en Ziggodome, bruiloften, boten, stranden, kinderpartijtjes etc. Carribean, Belgie, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Dubai, Noorwegen, Kameroen, Mallorca. In droom lineups mogen staan tussen grote jongens. Ik streep m af. Heb het mee mogen maken. En uiteraard centjes mee kunnen verdienen. Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren. Daarnaast.is de markt ook verzadigd. Muziekproductie blijf ik doen. Focus blijft op @GTST en #magic (nieuwe hobby) @ferricooper Mochten jullie me toch willen boeken als dj, voor bijzondere aanvragen zou ik weleens een uitzondering kunnen maken;)

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Nieuwe focus

Wel laat Ferri weten dat hij door blijft gaan met het doen van muziekproducties, maar dat hij zich op dit moment wil focussen op zijn werk bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Tevens plaatst de vader dat hij meer aandacht en tijd wil besteden aan zijn nieuwe hobby: magic. Toch is Ferri de beroerdste niet en laat hij weten wellicht toch nog een keer als dj te willen optreden. “Mochten jullie me toch willen boeken als dj, voor bijzondere aanvragen zou ik weleens een uitzondering kunnen maken.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We nemen een kubus en rammen er op #magic #magie #goochelarij

Een bericht gedeeld door Ferri Cooper (@ferricooper) op

Lees ook: Beau van Erven Dorens druk bezig met nieuw tv-programma

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Ferri Somogyi | Beeld: Videostill vlog