Ferri Somogyi openhartig over vaderschap: ‘Het is pittig’

Ferri Somogyi vaderschap

Het valt de acteur zwaarder dan hij had gedacht

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle werden in september de trotse ouders van dochter Véda Somogyi. Sindsdien staat het leven van de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur op zijn kop. Hoewel het ouderschap een groot geschenk is, valt het de kersverse vader zwaarder dan hij had verwacht.

Véda werd op 9 september geboren.

Vaderschap

Eerder liet Ferri al eens weten dat hij enorm dankbaar is dat hij op zijn 45e nog vader mocht worden. “Het moet je wel gegeven zijn. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag meemaken, dat meen ik echt. Ik ben natuurlijk niet de jongste meer”, vertelde hij aan RTL Boulevard. Ondanks dit grote geschenk, valt het vaderschap Ferri wel zwaar. Zo deelt hij met weekblad Weekend: “Je weet natuurlijk dat je het even druk krijgt en dat het pittig is. Ik heb mijn werk en de kleine vraagt heel vaak aandacht. Noëlle is nu met verlof, maar het is wel zwaar, ontzettend zwaar. Alle aandacht gaat naar die kleine, je hebt niet zoveel tijd voor eigen dingen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ons meisje is geboren! Welkom lieve Véda Somogyi? 09.09.18

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Broertje of zusje

Toch hoopt Ferri dat zijn dochter er ooit een broertje of zusje bij krijgt. “We hopen Véda nog wel een broertje of zusje te kunnen geven. Ik ga niet wachten tot mijn zeventigste of zo, dat wil ik mijn kind niet aandoen, dan gaat hun papa wel erg vroeg dood.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kan t nog nauwelijks geloven dit wonder. #Véda

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Lees ook: Deze babynamen worden het populairst in 2019

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: videostill