Nog even en dan is het zover! First Dates komt binnenkort weer op de buis

We kunnen bijna weer genieten van ons favoriete programma

Het is altijd weer een avond vol plezier als First Dates op televisie is. Zo leven we mee met  de kandidaten, maar zitten we soms ook tenenkrommend op de bank als we zien hoe moeizaam een date verloopt. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voordat het programma weer te zien is: 22 oktober is het zover!

Je kunt je nog opgeven!

First Dates

Eind oktober is het zover en is er weer een gloednieuw seizoen te zien van het populaire datingprogramma. Maar dat is niet het enige goede nieuws. De makers van First Dates zijn nog op zoek naar kandidaten! Zo plaatst het programma op hun Facebookpagina de volgende oproep: ‘Vanaf 22 oktober komen er nieuwe afleveringen!  En daarvoor zoeken we weer kandidaten… Ben jij single, smelt jij van Sergio’s stem én Victors ogen? Meld je dan aan!’

De castingafdeling van First Dates zal er alles aan doen om voor jou de juiste match te vinden met wie je een blind date hebt in het First Dates-restaurant. Zo beloven ze op hun site: ‘Wij zoeken voor jou de match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven..”, dat belooft veel goeds! Waar wacht je nog op? Hier kun je je opgeven. 

Lees ook:  Feest dit weekend bij André Hazes en Monique Westenberg

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest.

Bron: First Dates Facebook | Beeld: videostill