Foto’s nieuwe huis Akwasi gedeeld op Facebook: ‘Dit is toch niet normaal?’

akwasi fotos huis Facebook

De rapper wordt in de reacties zelfs met de dood bedreigd

Sinds de toespraak op de Dam tijdens het Black Lives Matter-protest heeft rapper Akwasi het niet makkelijk. Onlangs plaatste een glazenwasser op Facebook een opmerkelijk bericht. Hij deelde foto’s van het gloednieuwe huis van Akwasi en wilde hier mee benadrukken dat de rapper het allesbehalve ‘slecht heeft’. Op Instagram deelt de rapper een aantal heftige screenshots. 

Gloednieuwe koopwoning op Facebook

In een bericht op Instagram deelt Akwasi de heftige gebeurtenis. Hij schrijft: ‘Mijn gloednieuwe koopwoning die aanstaande woensdag opgeleverd zou worden is met foto’s in een privé Facebookgroep verschenen. Dit mag niet en hoort niet. Mijn rechten zijn fundamenteel geschonden.’

Screenshot van het bericht

Op Facebook verschenen een aantal foto’s van Akwasi’s gloednieuwe woning. ‘Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland’, klinkt het in het Facebookbericht. ‘Jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen dat ik vandaag moet opleveren, dus een beetje meer respect graag’, schrijft de persoon die het bericht op Facebook deelde.

Doodsbedreigingen

Aankomende woensdag zou Akwasi naar zijn nieuwe optrekje verhuizen. Maar inmiddels laat de rapper weten dat hij zich niet meer veilig voelt in zijn eigen huis. De reacties onder het Facebookbericht liegen er namelijk niet om. ‘Steek het huis maar in de brand’, klinkt het onder andere in de reacties.

BN’ers staan achter Akwasi

Het opvallende Facebookbericht is ook menig BN’er niet ontgaan. In de reacties op het bericht van Instagram steken dan ook veel bekende Nederlanders de rapper een hart onder de riem. Onder wie Soundos en Charly Luske laten van zich horen. ‘We zien het lieve Akwasi. We zien het. En het is verschrikkelijk’ en ‘Deze man is de Sjaak… Niet alleen strafbaar, denk ik, maar z’n werkgever is volgens mij ook niet blij. En inmiddels ingelicht’, klinkt het in de reacties.

Lees ook: Juvat Westendorp gaat met een compleet nieuwe look door het leven

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, door fotograaf Robin van Lonkhuijsen