Deze fout wordt vaak gemaakt tijdens het schoonmaken van het bad

Maak jij je hier schuldig aan?

Als het gaat om het schoonmaken van het bad, houden we altijd de leus van de belastingdienst aan: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Wellicht moet je soms hard schrobben om die kuip schoon te krijgen. Vaak is dat schrobben helemaal niet nodig, tenminste als je deze fout voorkomt.

Zo wordt het een stuk makkelijker.

Badkamerreiniger

Met de badkamerreiniger in de aanslag nemen we eens in de zoveel tijd de badkamer onder handen. Royaal spuiten en afnemen met een doekje, zo gepiept. Hoewel het bad schoon ruikt, is-ie wellicht niet helemaal schoon. Soms zie je nog weleens van die hardnekkige vlekken zitten. Dan maar even schrobben. Of toch niet? Veel mensen vergeten nog weleens om het schoonmaakmiddel goed in te laten trekken. Je badkamerreiniger doet veel beter zijn werk als je het even de tijd geeft om in te trekken. Vaak heb je aan vijf minuten al genoeg, neem daarna pas het bad af met een doekje.

Schoonmaken

Kun jij je niet meer voor de geest halen wanneer je je bad nou echt hebt schoongemaakt? Dan heb je aan alleen een beetje badkamerreiniger wellicht niet genoeg. In dat geval kun je het volgende doen: vul je bad met warm water en voeg er een paar scheppen waspoeder aan toe. Laat ’s nachts intrekken en spoel het bad daarna goed door.

Lees ook: Spullen die je niet in de badkamer moet bewaren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Town and Country | Beeld: Unsplash