Fout tijdens trapeze-act bij America’s Got Talent doet het publiek flink schrikken


Wij durfden bijna niet te kijken

Een trapeze metershoog in de lucht, sexy pakjes, een blinddoek en vuur: wat kan er mis gaan? Nou, eigenlijk heel veel denken wij. Echtgenoten Mary en Tyce trainen samen al jarenlang om hun indrukwekkende trapeze-act op te voeren. Dit deden ze voor een volle zaal mét de jury van America’s Got Talent én tientallen camera’s op hen gericht. En dat ging niet helemaal goed…

Wij zaten de hele tijd met samengeknepen billen te kijken.

Act

Mary en Tyce voeren een prachtige en zinderende act op. Het getrouwde stel zijn allebei flinke spierbundels en als je de video kijkt weet je waarom: ze hebben ongelooflijk veel kracht nodig om zichzelf omhoog te houden en elkaar op te trekken. Er gaan minutenlang voorbij waarin Tyce Mary volledig moet tillen. De pakjes die ze aanhebben laten weinig aan de verbeelding over en wanneer er ook nog een blinddoek in het spel komt denken wij al helemaal aan Fifty Shades of Grey.

Angst

Tijdens de hele angst zie je de jury en het publiek al verschrikt kijken. Mary en Tyce hangen metershoog in de lucht zonder bescherming. Door de hoek van de camera kunnen wij als kijker zien dat er een matrasje ligt, maar door het vuur is dit voor het publiek onmogelijk om te zien. Tyce en Mary kronkelen in de raarste hoeken en het lijkt steeds maar net goed te gaan. Ook zie je steeds een vrouw met een klein jochie op schoot vol angst kijken: later blijkt dit het zoontje van het koppel te zijn.

Jury

Na de val willen de twee hun trapeze-act nog een keer opvoeren. De jury roept meteen dat dit niet nodig is. ‘Fouten maken is menselijk!’ wordt er geroepen en ‘Dit is America’s Got Talent, niet America’s Got Perfection‘. Gelukkig liep het allemaal goed af, maar wij kunnen ons voorstellen dat Mary er flink wat spierpijn aan over heeft gehouden, en Tyce flink wat schuldgevoelens.

Bekijk de video hier:

Lees ook: Zien we Barbie binnenkort weer in een realitysoap?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Videostill