Frank en Rogier terug op de buis met dagelijks kerstprogramma

Het gezellige tv-duo komt in december weer terug op de buis

Frank en Rogier leerden we kennen dankzij het tv-programma Steenrijk, Straatarm. Het duo werd door Nederland in zijn armen gesloten en niet lang daarna kregen ze hun eigen programma op SBS6 genaamd Paleis voor een Prikkie. De twee interieurstylisten gaan nu een nieuwe uitdaging aan. Ze gaan namelijk een nieuw programma presenteren!

Vanaf 10 december zijn Frank en Rogier te zien op Net5 met het nieuwe programma Mijn kerst is de beste.

Kerstprogramma

In het nieuwe kerstprogramma zetten de kandidaten alles op alles om het beste kerstfeest te organiseren. Elke week zijn vier verschillende koppels te zien die hun huis omtoveren in een waar kerstsprookje én een uitgebreid kerstdiner op tafel zetten. De koppels geven elkaar vervolgens punten voor onder andere de versiering in en rondom het huis, het eten en op kersttraditie zoals sjoelen of het spelen van ‘hints’. Het koppel dat het beste een kerstgevoel kan creëren gaat er met de winst vandoor.

Frank en Rogier

Maar wat is dan precies de rol van Frank en Rogier in dit gezellige kerstprogramma? Zelf denken ze ‘vrij weinig’, zo geven ze aan in Shownieuws. “Wij hebben eigenlijk helemaal geen rol. We kijken gewoon toe, eigenlijk heel makkelijk. En dan helaas hebben we ook nog commentaar”, lacht Frank voor de camera’s van Shownieuws. Rogier benadrukt dat ze geen kritiek zullen geven, maar Frank lijkt toch andere plannen te hebben. Dat belooft wat.

Mijn kerst is de beste zie je vanaf 10 december iedere werkdag om 18.30 uur op Net5Bekijk hieronder de eerste beelden van het nieuwe kerstprogramma met Frank en Rogier:

Lees ook: Waarschuwing: 8 op de 10 kinderen zitten onveilig in een autozitje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill