Gaan Frank en Rogier dit bekende jaren 90 tv-programma presenteren?

Het lijkt er op dat Frank en Rogier een ander tv-programma gaan presenteren!

We kunnen geen genoeg krijgen van het charismatische koppel Frank en Rogier. Natuurlijk kennen we de interieurstylisten allemaal van drie succesvolle seizoenen van Paleis voor een Prikkie. Onlangs werd bekend dat de heren gelukkig het programma voortzetten en dat een vierde seizoen van het amuserende programma in de maak is. Toch zitten de mannen niet stil, want ze hebben toegegeven dat ze ook gevraagd zijn om dit bekende tv-programma uit de jaren 90 te presenteren.

Het stel is gevraagd om dit oude en vertrouwde programma nieuw leven in te blazen.

Glamourland

Klinkt het programma Glamourland je nog bekend in de oren? Het tv-programma was eind jaren 90 een groot succes. De kijkcijferhit werd destijds uitgezonden bij AVRO en later op SBS6. In Glamourland maakte Gert-Jan Dröge, die het tv-programma destijds presenteerde, verschillende reportages over feestjes, premières en jachtpartijen. Thuisblijvend Nederland kreeg hierdoor de mogelijkheid om mee te kijken in een wereld waarin oud geld een grote rol speelt.

Frank en Rogier

De geruchten gingen dat aan het extravagante koppel gevraagd is of zij het programma in een nieuw jasje zouden willen steken. Tegenover RTL Boulevard bevestigen Frank en Rogier hier inderdaad voor gevraagd te zijn. “Er is nog niets zeker, maar het lijkt ons erg leuk om te doen. Eén voorwaarde is wel dat we de volledige vrijheid houden. Ook de naam zal niet Glamourland blijven, het zal een andere naam krijgen.” Wij zijn heel benieuwd of de plannen voor dit nieuwe tv-programma met Frank en Rogier door zullen gaan!

Lees ook: Zo leerden interieurstylisten Frank en Rogier elkaar kennen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill