Frank en Rogier in Paleis voor een prikkie verzorgen prachtig nieuw interieur voor familie Zwart


Het driejarige zoontje van de familie Zwart heeft leukemie

In Paleis voor een prikkie lukt het de interieurdesigners Frank en Rogier elke week weer om een prachtig interieur te stylen voor een arm gezin in Nederland. Deze week reisden de mannen af naar het mooie Alkmaar om de familie Zwart te helpen. De familie gaat momenteel door een zware periode, omdat veel zorg gaat naar hun driejarige zoontje Twan, die leukemie heeft.

Frank en Rogier zetten gisteren weer alles op alles om voor dit gezin een prachtig interieur te creëeren.

Leukemie

In de aflevering van gisteravond gingen de interieurstylisten Frank en Rogier naar het Noord-Hollandse Alkmaar. De positieve familie begonnen met een grote glimlach op hun gezicht hun persoonlijke verhaal. Al snel verdween deze lach als blijkt dat de familie heel wat tegenslagen te verwerken heeft gekregen. Vader Erik en moeder Evelien hebben in totaal drie kinderen. Na de geboorte van hun jongste dochtertje, komen de jonge ouders erachter dat hun middelste zoontje, Twan van drie, leukemie heeft.

Nieuw interieur

Financieel zit het het jonge gezin niet altijd mee. Door de zorg voor hun zoontje met vele bezoeken aan het ziekenhuis, was vader Erik genoodzaakt een stap terug te doen qua werk. Moeder Evelien draagt fulltime de zorg van het kleine, dappere jongetje op zich. De familie heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en een nieuw interieur, dat zit er al helemaal niet in. Hoog tijd van Frank en Rogier van Paleis voor een prikkie hier verandering in brengen!

Modern en industrieel

Na een kort intakegesprek met de interieurstylisten blijkt al snel dat een modern, industrieel interieur het beste bij het gezin past. Ook zien de twee ouders graag wat meer rust in huis en mag het speelparadijs voor de kinderen iets beperkt worden. Met slechts 250 euro op zak gingen de mannen alle kringloopwinkels af en is het ze weer gelukt om een geweldig interieur voor de familie Zwart te creëeren.

Benieuwd naar een korte samenvatting van de aflevering én het eindresultaat? Bekijk dan de onderstaande video:

Lees ook: Zo leerden interieurstylisten Frank en Rogier elkaar kennen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Paleis voor een prikkie, SBS6 | Beeld: Videostill Paleis voor een prikkie