Vanavond op televisie: Frank en Rogier komen met nieuw programma

Frank en Rogier

Het stylistenduo neemt deze keer Bed & Breakfasts onder handen

Nu Frank Jansen en Rogier Smit hun plek bij Paleis voor een Prikkie hebben overgedragen, wordt het duo gemist op televisie. Voor fans is er echter goed nieuws, want vanaf vanavond is te zien hoe de twee stylisten Bed & Breakfasts een totaal nieuwe look geven. En dat nog altijd voor een klein prijsje.

Bed & Breakfast

De droom van veel mensen: ooit een eigen Bed & Breakfast beginnen op je favoriete plek. Wel komt er bij het runnen van een gastenverblijf nog veel meer kijken dan alleen dromen. Niet alle B&B’s doen dan ook goede zaken. Gelukkig zijn daar Frank en Rogier om een handje te helpen. Voor hun nieuwe programma Frank en Rogier checken in neemt het duo een aantal B&B’s in Nederland onder handen. Met een klein budget worden de kamers omgetoverd tot stijlvolle vakantieverblijven.

Uitdaging bij opnames

Omdat de opnames van het programma in coronatijd zijn gemaakt, zag dat er voor Frank en Rogier wel anders uit dan zij gewend waren. Uiteraard moest er afstand worden gehouden en ook andere maatregelen moesten ervoor zorgen dat de opnames veilig verliepen. Toch zal de kijker hier weinig van merken, meldt het duo aan ANP. “We hebben gedaan alsof het er niet is. Natuurlijk houden we ons aan de regels maar we gaan dat niet de hele tijd benoemen.” Volgens Rogier zou dit het programma alleen maar een sombere draai geven. “Het moet niet zo zijn dat als het over vijf jaar nog herhaald wordt, en de corona al weg is, dat mensen denken: ‘O ja, toen was corona’. We doen alsof het er niet is, maar het is er en we gaan er op een heel goede en rustige manier mee om.”

Wekelijks te zien

Vanaf 1 september kunnen we genieten van wat Rogier ‘de vijf speerpunten’ van het programma noemt: “Een lach, een traan, een make-over, een mooi beeld van Nederland en Frank en Rogier natuurlijk.” Het programma is iedere dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL4. Over de kijkcijfers is Rogier alvast hoopvol: “Dat weet je nooit. Ik heb geen glazen bol”, lacht hij. “Ik kan wel dingen hopen, en hoop doet leven, maar aan de andere kant: het blijft koffiedik kijken.”

Lees ook: Even kijken: zo ziet de inrichting van Frank en Rogier eruit

Bron: RTL Boulevard, Gids.tv | Beeld: Videostill