Relatieproblemen: Frank en Rogier ‘praten nog steeds niet met elkaar’

Frank Rogier praten

Wel heeft Rogier inmiddels zijn excuses aangeboden voor een grote misstap

Stylisten Frank en Rogier hielden niet geheim dat hun relatie in zwaar weer verkeert. Het geliefde televisie-duo woont momenteel apart en spreekt nog altijd niet met elkaar. Toch deelt Frank nu een sprankje hoop: “Ik heb vertrouwen dat dit weer goedkomt.”

Relatieperikelen

De problemen tussen de twee ontstonden door het ‘divagedrag’ van Rogier. Het duo is enorm populair op televisie en weet iedere week weer vele kijkers te trekken. Helaas lijkt die faam naar het hoofd van Rogier te zijn gestegen. Frank is zich hieraan gaan ergeren: “Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, vertelde Frank aan Privé.

Gegevens openbaar gemaakt

Niet alleen de huwelijksproblemen van de twee kwamen op straat te liggen. Rogier besloot ook om een boekje open te doen over de financiële situatie van zijn partner en deelde persoonlijke informatie, zoals bankgegevens, van Frank. “De heer Jansen koopt wel op afbetaling de duurste Range Rover en hij mag dan wel panden hebben, maar die zien er zo uit”, vertelt Rogier in Privé bij een serie foto’s. “Alle panden zijn zo lek als een mandje, het is nog eerder waar de familie Flodder woont en maar dik en deftig blijven doen”, haalt Rogier nog eens uit.

Afstand nemen

Door de knallende (en openbare) ruzie, besloten Frank en Rogier een tijdje afstand van elkaar te nemen. De 74-jarige Frank is vertrokken naar hun huis in Frankrijk, terwijl zijn jongere echtgenoot in hun Haagse woning verblijft. De twee spreken nog steeds niet met elkaar, maar wel is er voorzichtig weer contact geweest via de app.

Excuses aangeboden

Frank is niet te spreken over het feit dat Rogier onder andere bankafschriften van hem openbaar heeft gemaakt, zo weet van Aran Dade van RTL Boulevard. “Wel heeft Frank een appje gekregen van Rogier waarin hij zijn excuses heeft aangeboden, ‘sorry, dat had ik echt niet moeten doen’, maar ze zijn nog steeds niet on speaking terms.” Rogier lijkt zich nu juist terug te trekken uit de schijnwerpers. Aan RTL Boulevard laat hij weten dat hij een media-stop heeft en dat hij verder niet wil reageren.

Vertrouwen dat het goedkomt

Het appje met excuses en de media-stop wijzen erop dat Rogier weer tot inkeer komt. Dat denkt ook Frank, zo maakt hij kenbaar aan Shownieuws: “Rogier is zich bewust van zijn gedrag. Hij heeft spijt van wat hij zo spontaan gedaan heeft… en neemt even elders zijn rust.” Ook verwacht de 74-jarige stylist niet dat dit het einde hoeft te betekenen: “Ik heb vertrouwen dat dit weer goedkomt. We willen de kijkers ook niet teleurstellen. We zijn wel vaker even uit elkaar geweest, dat is niet gek. Wij wonen en werken samen. We zitten 24 uur per dag op elkaars lip, dan barst er weleens iets.”

Lees ook: Even loeren: zo zag Rogier Smit er in zijn twintiger jaren uit

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst

Array