Frank laat weten hoe zijn relatie met Rogier ervoor staat

Frank Rogier kerstdagen

Viert het duo de kerstdagen dan toch weer samen?

Keer op keer leek het erop dat het huwelijk van televisieduo Frank en Rogier op wankelen stond. Nu Rogier een foto samen met zijn partner op Instagram deelt, hopen fans op een goed nieuwtje om het jaar mee af te sluiten.

‘Ja’ gezegd

Het is een ietwat mysterieuze foto die Rogier deze week op zijn Instagram-account plaatste. Op het kiekje is te zien hoe de twee Paleis voor een prikkie-sterren elkaar de hand schudden met beide een grote glimlach. ‘We said yes’ schrijft Rogier bij de foto, al blijft het onduidelijk waar de twee ‘ja’ op hebben gezegd.

Relatie-update

RTL Boulevard zocht verheldering en belde daarom met Frank. Die geeft aan dat hij niet meer samenwoont met Rogier, maar dat ze nog wel samen zijn. Voor de fans van de televisieprogramma’s met het stylistenduo is er ook goed nieuws. De twee willen binnenkort weer beginnen met het opnemen van nieuwe afleveringen. Hoewel er dus langzaamaan weer toenadering wordt gezocht, brengt Frank de kerstdagen niet door met Rogier, zo geeft hij aan. We hopen dat 2021 hen ondanks alles veel voorspoed brengt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ? TV personality (@rogiersmit)

Lees ook: Famke Louise reageert op bakken kritiek over omgang huisdier

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill