Frank en Rogier halen flink naar elkaar uit, bieden vervolgens excuses aan

Frank Rogier ruzie

Het laatste woord is nog duidelijk niet gezegd in de huwelijkscrisis van de stylisten

TV-stylisten Frank Jansen en Rogier Smit lijken hun laaiende ruzie openlijk uit te vechten in de media. Hoewel Rogier onlangs nog zijn excuses aanbood, kwamen beide partijen deze week weer met felle uitspraken tegen elkaar in de Privé, de Story en de Weekend.

Heftige uitspraken

Nadat Rogier vorige week allerlei persoonlijke gegevens, zoals bankafschriften, van Frank openbaar maakte, gaf de Paleis voor een Prikkie-stylist aan een mediastop te houden. Frank was dan ook behoorlijk verbaasd dat Rogier deze week wederom details over hun relatie prijsgaf in weekblad Story. En dat niet alleen, ook is een groot deel van wat Rogier zegt volgens Frank verzonnen, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. Frank lijkt zich dan ook zorgen te maken om zijn partner. Volgens insiders zou Rogier zelfs te maken hebben met een drugsprobleem, aldus Shownieuws. 

Liefdevolle woorden

De twee spreken niet alleen maar kwaad over elkaar. Zo weet Rogier nog heel wat romantische herinneringen op te halen: “Op de derde dag dat wij samen waren, wist ik dat hij de man was met wie ik oud wilde worden. Als ik een vrouw was geweest, was Frank de vader van mijn kinderen.” Volgens RTL-verslaggever Aran Bade is er zeker ook wel liefde te zien in de appjes die Frank en Rogier uitwisselen, maar niet voldoende om de opnames van hun programma Frank en Rogier Checken in alweer door te laten gaan.

Spijt

De stylisten lijken inmiddels weer bij te draaien. “Zowel Rogier als ik hebben spijt van onze uitlatingen in de pers. Helaas kwam zo onze privésituatie op straat te liggen… Daar nemen wij nu allebei afstand van”, laat Frank weten aan Shownieuws. Ook is het stel hard op weg om in ieder geval weer samen door één deur te kunnen. “Wij werken eraan om gewoon weer ‘samen’ voor RTL tv te gaan maken. Wat de diepliggende achtergrond ook moge zijn, thans samen positief werkend aan herstel zowel ik hier in Frankrijk en Rogier elders.”

Lees ook: Tijd voor een andere woning? Frank en Rogier zoeken nieuwe huisgenoot

Bron: Shownieuws, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst