Dit is de reden waarom Frans Bauer zijn eetgewoontes heeft veranderd

frans bauer eetgewoontes

De zanger is tijdens zijn reis in Argentinië tot een belangrijke conclusie gekomen

Voor het tv-programma De Bauers in Argentinië reisde de familie Bauer af naar het verre Argentinië. Tijdens deze reis kwam Frans Bauer tot een belangrijke conclusie: de zanger besloot het roer om te gooien en zijn vleesinname flink te beperken. In een uitzending van RTL Boulevard vertelt de zanger hoe de vork in de steel zit. 

Frans Bauer gaat minder vlees eten

Aan RTL Boulevard legt Frans uit waardoor hij tot deze conclusie is gekomen. “Wat daar gebeurt met vlees is ongekend. Een kleine biefstuk is daar gewoon 400 gram, een grote 800 gram. Ik heb die mensen vlees zien eten zoals ik nog nooit in mijn leven heb gezien”, legt de zanger uit. Voor Frans reden genoeg om zijn eigen vleesconsumptie te minderen. “Ik ben minder vlees gaan eten. Je zou het niet zeggen, maar het is echt zo.” De zanger vertelt vervolgens lachend dat hij alleen nog maar bami gaat eten.

De Bauers in Argentinië

Naast de goede voornemens van de zanger, belooft dit een mooi jaar te worden voor de zanger. Bijna 1 miljoen kijkers keken afgelopen donderdagavond naar de eerste aflevering van De Bauers in Argentinië. Tot grote blijdschap van de zanger. Frans Bauer laat op Instagram weten: “Superblij en trots, onze eerste aflevering trok bijna 1 miljoen kijkers op de donderdagavond! Bedankt allemaal voor het kijken! Volgende week gaat de reis pas echt beginnen!”

Lees ook: Rachel Hazes doet boekje open over nieuwe relatie: ‘We wonen praktisch al samen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: BSR Agency, AIP