Rachel Hazes doet boekje open over nieuwe relatie: ‘We wonen praktisch al samen’

rachel hazes verliefd

Rachel Hazes is tot over haar oren verliefd

Goed nieuws voor de 49-jarige Rachel Hazes. De brunette maakte onlangs bekend in weekblad Story dat er een nieuwe liefde in haar leven is opgedoken. Het koppel is inmiddels al 1,5 maand samen en hebben het ontzettend gezellig met elkaar. “We wonen praktisch al samen”, biecht Rachel op.  

Nieuwe liefde in haar leven

Aan Story vertelt Rachel Hazes over haar liefde: Mike. De 49-jarige vertelt dat zij deze verliefdheid niet had zien aankomen. Rachel heeft een heftig jaar achter de rug en rekende onlangs af met een flinke depressie. “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven”, legt de brunette uit.

Het koppel woont al bijna samen

Rachel kan er niet over uit hoe romantisch haar nieuwe liefde is. “Mike is de allerliefste en meest attente man die er is. Hij is zó romantisch. Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat.” Volgens Rachel komen de twee continu bij elkaar over de vloer en woont het koppel praktisch al samen. “Hij is er elke avond en gaat ’s ochtends weer vroeg de deur uit.”

Lees ook: Rachel Hazes ondanks depressie dankbaar voor het afgelopen jaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube