Freek Vonk doet boekje open over breuk met Eva Jinek

De twee hebben nog steeds contact

Eva Jinek heeft de ware gevonden in producer Dexter van der Voorn. De twee verwelkomden hun eerste kindje, zoontje Pax Valentijn van der Voorn, op 6 september. Voordat Eva de ware Jakob tegen het lijf liep, had ze een relatie met tv-bioloog Freek Vonk. De presentator sprak in Saved by the Bell openhartig over hun relatiebreuk en hoe het contact nu is.

Hij spreekt vol lof over zijn ex.

Freek in Saved by the Bell

In het programma Saved by the Bell mogen kinderen van acht tot twaalf jaar oud bekende Nederlanders het hemd van het lijf vragen. In de aflevering van gisteravond was het de beurt aan Freek Vonk. De 35-jarige nam plaats voor de klas en de kinderen namen geen blad voor de mond. Zo stelt een van de kinderen en wel heel brutale vraag: “Je doet altijd heel wild in de natuur, maar ben je ook zo wild met de vrouwen?” Freek moet hier hard om lachen, maar besluit de vraag niet te beantwoorden. Wanneer de jongen vraagt waarom Freek en Eva Jinek destijds uit elkaar zijn gegaan, geeft hij wel antwoord.

Relatiebreuk

De jongen vraagt ook of hij nog contact heeft met zijn ex. “Ik heb zeker nog contact met Eva.” Tevens heeft hij goede woorden over voor zijn ex. “Ik gun haar al het geluk van de wereld en zij mij ook. We zijn eigenlijk heel goed uit elkaar gegaan.” Tevens vertelt de tv-bioloog waarom de twee en punt achter hun relatie hebben gezet. “Ik was heel veel weg, zij had het heel druk met haar talkshow. En op een of andere manier werkte dat op dat moment gewoon niet. Op een gegeven moment moet je dan de keuze maken en zeggen: we stoppen ermee. Dat hebben we samen gedaan.”

 

Lees ook: Eva Jinek openhartig over moederschap: ‘Er is niets zo bijzonder als het krijgen van een baby’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Saved By the Bell | Beeld: videostill