Frits Wester is klaar met alle ophef en ‘wil gewoon even rust’

Frits Wester

De verslaggever is de verhalen helemaal zat

Frits Wester maakte vorige week de tongen los toen hij ‘dronken’ live verslag deed vanuit Italië. De geruchten dat de politiek verslaggever alcoholproblemen heeft, gaan dan ook als een lopend vuurtje rond. De journalist is ‘klaar met alle verhalen’ en laat in een kort statement aan RTL Boulevard weten dat hij ‘gewoon even rust wil.’

Frits was er niet tijdens Prinsjesdag.

Prinsjesdag

Denk je aan Prinsjesdag? Dan zullen velen vast snel denken aan parmantige hoeden, de koning die de troonrede voorleest én aan Frits Wester die verslag doet. Voor het eerst sinds decennia nam Frits deze taak niet op zich tijdens Prinsjesdag. RTL Nieuws is nog met de verslaggever in gesprek over het incident dat vorige week plaatsvond. Eerder werd dan ook al aangekondigd dat Frits afwezig zou zijn tijdens Prinsjesdag.

Moe

De afwezigheid van de 57-jarige journalist werd gisteren uitgebreid besproken in de media. Hoewel Frits toegaf dat zijn televisie-optreden vorige week te wensen overliet, stelde hij dat hij erg moe was. Dat zijn presentatie ‘niet helemaal strak’ was, kwam volgens Frits dus niet omdat er alcohol in het spel was. RTL Nieuws is nog bezig met ‘het uitzoeken’, wat er daadwerkelijk gebeurde.

Commotie

Het is niet de eerste keer dat er commotie is ontstaan rondom een televisie-optreden van Frits Wester. In 2018 ging het verslag van Frits omtrent het overlijden van oud-premier Wim Kok ook niet van een leien dakje. Ook toen werd er als verklaring gegeven dat de presentator te weinig had geslapen.

Lees ook: Nicolette Kluijver zit in de lappenmand: ‘Guus op stal en ik in het ziekenhuis’ 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Linda | Beeld: Videostill