Frits Wester reageert op ‘dronken’ televisieoptreden

“Het was niet helemaal strak”

Frits Wester maakte gisteravond met zijn televisieoptreden de tongen los. De parlementair journalist deed vanuit Italië live verslag, maar dat ging niet van een leien dakje. Zo zou de verslaggever volgens Twitteraars praten met een dubbele tong en kwam hij niet goed uit zijn woorden. Op Twitter deelden kijkers hun beklag en beweerden ze dat Frits te diep in het glaasje had gekeken. De politiek commentator heeft inmiddels aan Shownieuws laten weten dat er zeker geen alcohol in het spel was. 

“Ik was gewoon heel erg moe”, verklaart de journalist.

‘Stomdronken’

Frits was al voor dag en dauw opgestaan om naar Italië te vliegen. De journalist was daar om Geert Wilders te interviewen. De verslaggever had er een lange dag op zitten – en was dan ook erg moe – toen hij het live item moest draaien. Tijdens Frits’ televisieoptreden kwam de presentator niet goed uit zijn woorden en leek hij te praten met een dubbele tong. Kijkers vroegen zich op social media af of de presentator straalbezopen was of dat hij gezondheidsproblemen heeft. Gelukkig bleek geen van beiden het geval te zijn.

Verklaring

“Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest snel voor de camera staan”, verklaart Frits. “Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe”, vertelt de journalist over zijn televisieoptreden. RTL Nieuws liet eerder al aan Shownieuws weten in gesprek te gaan met de politiek commentator. “De uitzending was inderdaad niet zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek.” Inmiddels is de uitzending offline gehaald.

 

Lees ook: Georgina Verbaan: ‘Ik schaam me dood dat ik nog rook’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Shownieuws | Beeld: Videostill RTL Nieuws