George Clooney neemt het op voor Megan Markle

George Clooney Meghan Markle

De acteur nam het voor Meghan op tijdens een interview

George en Amal Clooney hadden de eer om aanwezig te zijn op dé grote dag van prins Harry en Meghan Markle. Voordat Meghan zich de hertogin van Sussex mocht noemen was ze al goed bevriend met Amal. Inmiddels zijn ook Harry en George bevriend geworden en heeft de acteur Meghan beter leren kennen. Iets wat hem dan ook tegen de borst stoot zijn alle roddels over de nieuwbakken royal.

“Dit wil ik er even over kwijt.”

Peetouders

Meghan en prins Harry verwachten in april hun eerste kindje. Media speculeren er dan ook op los wie de rol van peetouders voor hun rekening mogen nemen. Zo zouden George en Amal Clooney onder andere de peetouders van het kindje worden. In een interview met Who magazine vertelt George hoe de vork in de steel zit. “Ohja, ik word blijkbaar de peetvader van de royal baby”, vertelt de acteur lachend en antwoord vervolgens dat dat niet het geval is. “Ik ben vader van een tweeling. Ik heb genoeg shit om mee om te gaan, letterlijk”, grapt hij.

Opnemen

De 57-jarige acteur wil het nog wel even voor Meghan opnemen. Zo zit het hem hoog dat paparazzi haar continu lastigvallen. “Ze jagen Meghan Markle overal achterna. Ze wordt achtervolgd en belasterd. Ze is een vrouw die zeven maanden zwanger is en ze wordt op dezelfde manier achtervolgd en belasterd als Diana. De geschiedenis herhaalt zich.” Vervolgens verwijst hij naar het fatale auto-ongeluk van prinses Diana in 1997 toen de paparazzi haar achtervolgden. “We hebben gezien hoe dat eindigde.”

Brief

Tevens kan de acteur het niet aanzien dat de brief die Meghan naar Thomas Markle schreef, door Thomas openbaar is gemaakt. “Ik kan je niet vertellen hoe frustrerend het is dat media een brief tussen dochter en vader publiceren. Ze heeft hier veel zorgen door gekregen en dit is onverantwoordelijk en ik ben verrast dat dit is gepubliceerd.”

Lees ook: Uit de oude doos: zo zagen prins William en Kate er vroeger uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Town and Country | Beeld: videostill