Moeder deelt hartverscheurende foto van haar gepeste dochter op Facebook

De Britse Carrie deelde deze heftige foto

Als ouder wil je dat je kind een zorgeloze jeugd heeft. Zowel op school als thuis is het belangrijk dat je kind het naar zijn of haar zin heeft. Als ouder is het dan ook een van je grootste nachtmerries dat je kind wordt gepest. Voor de Britse Carrie werd die nachtmerrie helaas werkelijkheid en wordt haar zesjarige dochter, Sophia, vreselijk getreiterd.

Ze deelt een aangrijpende foto van haar dochter.

Overgeven

Carrie deelde vorige maandag een foto op Facebook waarop te zien is dat haar dochter in een ziekenhuisbed ligt en naast haar ligt een emmer. De moeder laat weten dat haar dochter niet kon stoppen met overgeven en daarom in het ziekenhuis terechtkwam. Carrie deelde de foto op social media om aan te tonen hoe erg de gevolgen van pesten kunnen zijn.

Eenzaam

“Dit is mijn zesjarige dochter die in het ziekenhuis ligt door de gevolgen van pesten. Ze is gestopt met eten, huilt zichzelf in slaap en is zo bang dat ze vannacht in een uur tijd twintig keer heeft overgegeven”, schrijft de moeder. Ook vertelt ze dat de ‘beste vriendin’ van haar dochter haar pest en dat Sophia geen vrienden heeft. Tevens laat Carrie weten dat de schoolleiding het pesten niet serieus nam. Het pesten werd zelfs zo erg dat de ouders van het zesjarige meisje besloten haar van school te halen.

 

Steun

“Dit is het verhaal van mijn kind dat we delen, maar ze is een van velen. Help me om haar verhaal te delen. Laten we haar de steun geven die haar school haar niet wilde geven”, sluit de moeder haar bericht af. Na het delen van haar verhaal kreeg Carrie duizenden steunbetuigingen en werd haar verhaal bijna 300.000 keer gedeeld. Tevens laat de moeder weten dat het inmiddels beter gaat met haar dochter. “Ik kan niet geloven dat ik honderden berichten heb gekregen van mensen die Sophia steunen en hoeveel andere kinderen hetzelfde meemaken. Met Sophia gaat het inmiddels weer goed sinds ze op een andere school zit.”

Lees ook: Deze week een recordwarmte: de lente komt even terug

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Mirror | Beeld: Pexels