Geraldine Kemper en vriend Paul na vijf jaar uit elkaar

geraldine kemper relatie vijf jaar vriend paul uit elkaar

Na vijf jaar besloot het koppel een punt achter de relatie te zetten

Na een relatie van vijf jaar besluiten Geraldine Kemper en haar vriend Paul een punt achter hun relatie te zetten. Dit bevestigde de presentatrice onlangs aan RTL Boulevard. Geraldine vindt het einde van haar langdurige relatie naar eigen zeggen een treurige situatie.

“Liefde is prachtig”

Aan RTL Boulevard laat Geraldine Kemper middels een statement weten dat haar relatie ten einde is. “Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig”, geeft de blondine aan. Geraldine heeft vanaf het begin van haar relatie met Paul besloten hem niet mee te slepen naar de rode loper of andere showbizz-gelegenheden. Paul is daarom nooit echt in the picture geweest. Ook maakt Geraldine de reden van de break-up niet openbaar.

Volledig monogaam

In een eerder interview met LINDA. gaf Geraldine nog aan dat zij in Paul de ware had gevonden. De blondine vertelde in dit interview openhartig over haar relatie, aangezien zij met Paul voor het eerst monogaam kon zijn. “Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervoor vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn”, vertelde Geraldine.

Lees ook: SBS6 haalt realityserie De Scheetjes per direct van de buis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP