Geweldig nieuws: Carlo Boszhard verloofd met zijn grote liefde Herald

verloofd

‘He said Yes!’

Carlo Boszhard stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Dit maakt de presentator vandaag bekend op zijn Instagram. Als presentator van Married at First Sight heeft Carlo natuurlijk al veel ervaring opgedaan, maar nu mag hij dan eindelijk zelf het jawoord geven. 

Veertien jaar samen

Carlo en zijn verloofde Herald zijn al ruim veertien jaar samen. “We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt”, liet Carlo weten. Hij had zich er eigenlijk al bij neergelegd alleen te eindigen, tot hij de liefde van zijn leven ontmoette.

Geweldig nieuws

Op Instagram deelt Carlo het geweldige nieuws: ‘He said Yes!’ laat hij weten bij een foto van een gouden ring met een groene steen. Het lijkt erop dat het stel momenteel vakantie viert in Beverly Hills. Hier besloot hij dan ook om zijn grote liefde ten huwelijk te vragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Plek

In zijn column Televizier vertelt hij meer over deze plek: “Waar Frank Sinatra en Dean Martin dronken en Marilyn Monroe feestte. Dit wordt de plek, denk ik. Recht tegenover de plek waar Elizabeth Taylor het vijf keer eerder probeerde. Ik doe het maar één keer, met de liefde van mijn leven.”

De grote vraag

Ook vertelt Carlo hoe hij zijn vriend ten huwelijk heeft gevraagd. Hij vertelt dat hij tijdens een etentje in het luxe Beverly Hills Hotel opstond om ‘naar de wc’ te gaan. Natuurlijk was dit helemaal niet waar, en stapte hij op de ober af om hem te vragen of hij de emeraldgroene ring samen met de drankjes te serveren. “En dan is daar het moment. Ring, ober, drank en ik zeg: ‘Lief, je wilt toch wel met me trouwen?'” Carlo vertelt dat het er sneller uit kwam dan dat hij wilde, maar dat zijn emotie en de gevoelens het stuurden. “Ja, natuurlijk”, hoorde hij. “En het is alsof alle spanning in één keer van me afglijdt.”

Lees ook: Nieuw seizoen Expeditie Robinson wordt op maandagavond uitgezonden

Bron: RTL Nieuws, ED | Beeld: BrunoPress