Kijkers gieren het uit om ‘gezondheidstip’ van Martien in Chateau Meiland

gezondheidstip martien chateau meiland

Kijkers genoten van de hilarische momenten in het Franse chateau

Afgelopen maandagavond konden we onze portie coronastress weer opzij zetten. Menig Nederlander zat opnieuw aan de buis gekluisterd voor een aflevering van Chateau Meiland. Met een flinke portie gekibbel, geschreeuw en glazen wijn lieten de Meilandjes de kijker weer genieten. De gezondheidstip van Martien? Die spande tijdens de uitzending de kroon.

Vijf paracetamol

In het Franse chateau begon de dag met een facetime-sessie. Deze gezellige sessie was niet zonder reden. De moeder van Erica was ziek en besloot samen met dochter Montana de familie Meiland op de hoogte te brengen. Tot grote verbazing van veel kijkers gaf Martien een bijzondere gezondheidstip. “Je moet gewoon 5 paracetamols nemen”, roept Martien.

In de steigers

Niet alleen de gezondheidstip van Martien bracht veel kijkers de slappe lach. Ook het in elkaar zetten van een flinke steiger bezorgt de kijkers veel plezier. Al schreeuwend zet de familie Meiland de gigantische stellage in elkaar en willen ze in alle paniek de metselaar om hulp vragen. Tot grote verbazing van Martien. Hij denkt dat Nadège sinds haar kapperbezoek gek geworden is in haar hoofd.

Kijkers genieten enorm

Op Twitter laten kijkers weten dat de hilarische momenten in het Franse chateau voor flink wat ontspanning zorgen. Tijdens deze spannende tijden is een programma als Chateau Meiland een moment van ontspanning. ‘Heerlijk, even je verstand op nul, je gewoon een uurtje kostelijk vermaken’, klinkt het op Twitter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Je moet gewoon 5 paracetamols nemen!’ ??? Nee, topadvies Martien! ?? Chateau Meiland zie je om 20.30!

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Lees ook: We moeten dóóór: opnames Chateau Meiland ondanks coronacrisis niet gestaakt

Bron: Libelle | Beeld: Videostill