Gigi Ravelli bevallen van eerste kindje


Gigi Ravelli heeft haar eerste kindje gekregen

Gigi Ravelli, de 36-jarige actrice en presentatrice die met name bekend is geworden door Goede Tijden, Slecht Tijden, stapte in 2016 in het huwelijksbootje met multimiljonair Roger Hodenius. Toen zij een relatie kregen besloten beiden niet meer in de media te treden en dus staakte Gigi haar carrière. 

Er is weinig bekend over het kindje.

Relatie

In 2013 kreeg Gigi een relatie met haar grote liefde Roger Hodenius, oprichter van Flow Traders. Nadat de twee een relatie kregen was Gigi van de een op de andere dag niet meer op de buis te zien. Roger is altijd al ‘mediaschuw’ geweest en loopt liever niet met zijn vermogen te koop. Daarom is Gigi gestopt met haar carrière als actrice en presentatrice.

Baby

Er is niet veel bekend over de baby, aangezien Gigi en Roger zelf geen social media hebben en ook niet met media praten. Een fotograaf spotte het stelletje toevallig met een Max-Cosi met daarin een baby’tje. Omdat het babydekentje blauw is, denken velen dat het kindje een jongetje is. Wat het geslacht echt is en welke naam de kleine spruit draagt, is niet bekend.

Lees ook: Raymond van Barneveld doet boekje open over breuk met Silvia

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Patrick Harderwijk, Hollandse Hoogte