Raymond van Barneveld doet boekje open over breuk met Silvia

Raymond van Barneveld

In een gesprek met RTL Boulevard vertelt hij over de breuk

Het nieuws dat Raymond en Silvia na 25 jaar huwelijk de handdoek in de ring gooien, maakte de tongen los. Voornamelijk omdat Raymond vlak na de aankondiging van de scheiding zoenend gespot werd met zijn nieuwe vlam. Bovendien kwam Silvia er via social media achter dat haar man een nieuwe vriendin heeft. Raymond werd daardoor het mikpunt van kritiek.

Alle kritiek is hem niet in de koude kleren gaan zitten.

Silvia

Zowel Silvia als Raymond zijn in een emotionele achtbaan beland. Het huwelijk van de twee verkeerde al in zwaar weer, maar halverwege maart besloten ze er definitief een punt achter te zetten. Iets wat de darter niet licht opneemt. Toch was een breuk volgens de 51-jarige onontkoombaar. “Silvia is gewoon een fantastisch lieve vrouw”, spreekt hij vol lof tegen RTL Boulevard. “Maar na verloop van jaren dan spreek je dezelfde taal niet meer. Dat doet veel pijn en dat probeer je op te lossen. En na verloop van tijd dan houdt het gewoon op”, vervolgt hij.

Kritiek

Zo’n twee weken geleden publiceerde The Sun foto’s waarop Raymond zoenend te zien was met een andere vrouw. Sindsdien is de darter mikpunt van kritiek en ging de geruchtenmolen overuren draaien. Zo zou zijn nieuwe vlam een 21-jarige zijn die in de porno-industrie werkt, maar dat is verre van waar. “Vorige week had ik wel zoiets van het is mooi geweest, we staan in de bladen en noem maar op. Is allemaal prima, zolang het maar waar is. Er zijn ook zat dingen geschreven die niet waar zijn en dat doet wel pijn.” Tevens bevestigt de 51-jarige dat hij een nieuwe vriendin heeft. Ze is 34 jaar en komt uit Engeland.

Lees ook: Beau van Erven Dorens om de tafel met RTL 4 om nieuw avondprogramma te maken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill