Spannend! Glennis Grace deed auditie voor America’s Got Talent

Ze mag uiteraard nog niet vertellen of ze door is

Glennis Grace leeft The American Dream, althans, die komt steeds dichterbij. De zangeres doet namelijk mee aan America’s Got Talent. Dit maakte ze vanochtend bekend aan Edwin Evers tijdens zijn show op Radio 538.

Glennis deed in het diepste geheim auditie.

Meedoen programma

In 2017 zong Glennis het nummer Run To You van Whitney Houston tijdens een optreden van Ladies of Soul. Haar optreden ging viraal en Amerikaanse media pikten het nummer al snel op. Dit zorgde ervoor dat niemand minder dan Nicki Minaj en blogger Perez Hilton lovend over de video waren. Ook boekte Glennis dankzij de video haar eerste optreden in Amerika. Het internationale management van Glennis bracht haar cover onder de aandacht van de producent van America’s Got Talent. De producent was zo onder de indruk van haar optreden, dat Glennis werd uitgenodigd om auditie te doen voor America’s Got Talent.

Auditie

Over de auditie mag Glennis helaas nog niks loslaten. Wel weten we dat jury voor wie ze zong bestaat uit Mel B (Spice Girl), Heidi Klum (model en presentatrice), Howie Mandel (comedian) en Simon Cowell (sterproducer). “Als ik door ben, moet ik elke week in Amerika zijn”, is het enige wat Glennis onthult. Op 29 mei wordt het dertiende seizoen van de talentenjacht in de Verenigde Staten uitgezonden. Het is nog niet bekend of Glennis in de eerste aflevering te zien is.

Bekijk hieronder Glennis’ versie van Run To You.

 

Lees ook: Shoppen met hoge kortingen! Vanaf deze datum begint de zomersale in Nederland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill Ladies of Soul