Glennis Grace over breuk tussen Bridget en André: ‘Ik snap het wel’

De zangeres zegt waar het op staat

Het is ons allen niet ontgaan dat André Hazes en Bridget Maasland niet meer samen zijn. Goede vriendin Glennis Grace wordt door Shownieuws en weekblad Weekend aan de tand gevoeld over de breuk tussen de twee. Eén ding is duidelijk: de zangeres neemt geen blad voor de mond. 

“Ik snap het wel”

Tijdens de premiere van de film Suriname geeft Glennis Grace duidelijk aan dat een breuk tussen André en Bridget niet volkomen onlogisch is. De zangeres beaamt dat de relatie tussen het koppel stukgelopen is onder alle druk van de media. “Ik snap het wel, maar dat hebben ze zelf een beetje gedaan, toch?”, vertelt Glennis openhartig. “Het is zonde, maar het heeft ook niet zo heel lang geduurd.”

André en Monique

Op de vraag of André en Monique nog samen zullen komen, heeft Glennis een duidelijk antwoord. In het weekblad Weekend geeft de zangeres haar mening. “Ik kan geen uitspraken over hen doen, maar ik zou André zelf niet meer hebben teruggenomen, nee”, legt Glennis uit. “Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders, en dat kan gebeuren.” Al met al maakt de zangeres duidelijk dat de twee al helemaal niet bij elkaar moeten blijven omwille van de kinderen.

“André is gewoon een dolle hond”

Of de relatie tussen André en Bridget wél was geslaagd zonder de heftige mediastormen, betwijfelt Glennis. “Misschien wel, misschien niet. Ik weet wel dat André gewoon een dolle hond is. Hij moet gewoon even alleen blijven, een beetje om zich heen kijken en plezier maken. Hij is hartstikke jong wat dat betreft, hij is gewoon nog een wildebras”, legt Glennis uit.

Lees ook: Veel lof voor gezinnen in nieuwe aflevering Steenrijk, Straatarm

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll