Glennis Grace openhartig over haar jongere vriend: ‘Ik dacht dat hij ouder was’

Glennis

Dat hij nog bij zijn ouders woonde was wel een dingetje…

Glennis Grace heeft een carrière om u tegen te zeggen. Met een dijk van een stem verovert de 40-jarige zangeres de wereld na haar fantastische auditie bij America’s Got Talent en de brunette scoort hit na hit. Privé heeft de lady of soul ook niks te klagen. Ze is de trotse moeder van zoon Anthony en vond de liefde in de zestien jaar jongere Levy.

Eerst dacht ze dat het leeftijdsverschil minder groot was.

Relatie geheim

Onlangs kwam in het nieuws dat Glennis al een jaar een relatie heeft met haar gitarist, Levy Simon. De twee kozen ervoor om niet meteen bekend te maken dat ze een relatie hebben, omdat het niemand wat aanging. “Ik schreeuwde het altijd van de daken als ik weer eens verliefd was. Dit keer had ik daar geen zin in”, deelt ze met Beau Monde. “Waarom zou ik het aan de hele wereld laten weten? Ze komen er toch wel achter. We vonden het ook leuk om te kijken hoelang het zou duren voordat de pers het zou ontdekken”, vervolgt de zangeres.

Leeftijdsverschil

Hoewel Glennis en haar 24-jarige vriend het leeftijdsverschil geen probleem vinden, was dat toen ze elkaar leerden kennen wel even een dingetje. “Hij dacht dat ik jonger was en ik dacht dat hij ouder was”, lacht Glennis. “Op een gegeven moment zei hij: ‘Ik woon nog bij mijn ouders.’ Dus ik: ‘Wat?’ Hoe oud ben je dan?’” Glennis was toen net 39. “In die fase twijfelden we: is dit oké, kan dit wel?” Toch besloten de twee te kijken waar het schip zou stranden. “Ik zei tegen Levy: ‘We moeten genieten van wat we nu voor elkaar voelen. Hoe leuk we het hebben.’ Beiden hadden we daar wel angsten over. Tot je niet meer om de gevoelens voor elkaar heen kunt.”

Kinderwens

Hoewel Glennis al moeder is van haar 10-jarige zoontje, zou ze dolgraag nogmaals moeder worden. “Het is altijd mijn droom geweest meerdere kinderen te hebben. Levy wil er twee, dus we moeten opschieten. Ik heb niet alle tijd van de wereld meer. Ik hoop dat het me nog steeds gegeven is. Al zijn er ook andere middelen om die wens uit te laten komen.”

Lees ook: Video: zo ging de auditie van Glennis Grace bij America’s Got Talent

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: videostill RTL Boulevard