Ze flikt het gewoon weer! Glennis Grace behaalt de halve finale van America’s Got Talent

En of we trots zijn!

Met een dijk van een stem wisten we het in Nederland al: Glennis Grace gaat het ver schoppen. Iets wat de Amerikanen inmiddels ook in de smiezen hebben. De Nederlandse zangeres kreeg een staande ovatie tijdens haar live-optreden in America’s Got Talent en kreeg gisteren te horen dat ze door is naar de halve finale.

Na haar optreden wist ze nog niet of ze de halve finale had bereikt.

Optreden

Glennis zong de sterren van de hemel tijdens de eerste liveshow van America’s Got Talent. Ze bracht het nummer Never Enough uit de musicalfilm The Greatest Showman ten gehore en kreeg na haar denderende optreden een staande ovatie. Het was echter nog niet duidelijk of Glennis de volgende ronde van de talentenjacht had bereikt. Dat werd pas een dag later bekend gemaakt. Vannacht om 2:00 uur Nederlandse tijd werd bekend dat Glennis een plek heeft bemachtigd in de halve finale.

Stemmen

Presentatrice Tyra Banks bracht vannacht het verlossende woord. Hoewel, Glennis dacht in de eerste instantie dat ze niet door was. Ze hoorde de uitslag namelijk niet goed en liep teleurgesteld het podium af. Tyra riep haar snel terug, want de 40-jarige is gewoon door naar de volgende ronde! Het America’s Got Talent-avontuur van de zangeres is nog niet afgelopen.

Halve finale

De halve finale van America’s Got Talent vindt plaats tussen 4 en 12 september. De live-finale wordt uitgezonden op twee dagen (18 en 19 september) en zal bestaan uit tien acts. Nu maar hopen dat Glennis een van de finalisten is!

Bekijk hieronder de bekendmaking van de uitslag. 

 

Lees ook: Glennis Grace openhartig over haar jongere vriend: ‘Ik dacht dat hij ouder was’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: America’s Got Talent | Beeld: videostill America’s Got Talent