Zien: Gordon deelt afval-resultaat na maagballon

Gordon maagballon

De zanger is meer dan 10 kilo afgevallen

Gorden zit heerlijk in zijn vel. De zanger en presentator nam een aantal maanden geleden een maagballon en is sindsdien ontzettend veel afgevallen. Vol trots deelt hij de eerste resultaten.

Ruim 10 kilo

Gorden deelde dit weekend vol trots dat hij ruim 11 kilo is afgevallen. “Van de 112.8 naar 101.7 dankzij gezond eten, sporten en de maagballon! Helemaal blij! Zo lekker dat alles veel leuker staat en je je beter voelt!” schrijft hij op Instagram. Een aantal maanden geleden nam Gordon een maagballon. “Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer om het feit dat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen.” Ondertussen zijn de eerste resultaten zichtbaar en die mogen er zijn!

Fotoshoot

Naast het positieve afval-resultaat plaatst Gordon dit weekend ook een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot voor Hit the Road. Voor het nieuwe SBS6 programma werden persfoto’s gemaakt in de studio van fotograaf William Rutten. “Als je dan zo lekker in je vel zit is zo’n fotoshoot helemaal niet erg,” aldus de zanger. BN’ers en fans reageren enthousiast onder de foto’s. “Wat zie je er goed uit. Dat heb je toch maar mooi geflikt”, schrijft een volger. “Stiekem vind ik niet je gewichtsverlies, maar het feit dat je zo straalt de laatste tijd het mooiste!” zegt iemand anders.

Lees ook: Mijlpaal: Gordon blikt terug op eerste zes nuchtere maanden

Bron: Instagram Gordon | Beeld: Videostill