Gordon naar afkickkliniek: ‘Ik heb nog een lange weg te gaan’

De presentator heeft zichzelf laten opnemen in een verslavingskliniek

Op Instagram plaatste Gordon een afbeelding met een aantal inspirerende en vooral motiverende quotes. Hier gaf hij zelf ook een opmerkelijke toelichting bij. De zanger en presentator vertelt eerlijk dat hij zichzelf heeft laten opnemen in een afkickkliniek, aangezien hij té vaak cocaïne gebruikt. Hij geeft zelf al aan dat de pers er lucht van heeft gekregen, dus wil daarom zijn eigen verhaal delen op Instagram.

Volgens Gordon gebruikte hij drugs om de pijn te verzachten.

Belangrijke keuze

‘#healthynewme, #newgoals en #bestdecisionever’, zijn een aantal quotes onder de Instagramfoto van Gordon. De zanger geeft aan dat hij hier zelf voor gekozen heeft. Gordon gebruikte af en toe cocaïne om volgens hem de pijn en ‘het kutgevoel’ te laten verdwijnen. “Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen”, geeft Gordon aan op Instagram.

Cocaïne

Gordon gaf aan dat hij af en toe cocaïne gebruikt om het nare gevoel in zijn lijf te laten verdwijnen. Wel vertelt hij hierbij dat hij het niet wekelijks gebruikt. Toch is het voor hem zorgwekkend genoeg om zichzelf op te laten nemen. “Soms ben ik thuis in mijn eentje aan het snuiven. Ik ben vaak zo moe als ik naar een feestje moet, maar als ik dan wat coke neem, word ik weer wakker”, vertelde Gordon onlangs aan het AD. 

Rust

Gordon vraagt onder zijn heftige Instagrampost om hem met rust te laten. “Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd wordt en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan”, geeft de presentator aan. Veel bekende Nederlanders delen hun steun. Zo plaatsen Ferry Doedens, Jan Versteegh en Estelle Cruijff allerlei hartjes onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken. Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. De pers heeft er lucht van gekregen vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen. Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd word en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan! Gordon #bestdecisionever #healthynewme #endofanera #newgoals #newme #gratefullness #example #rehab #supportplease #dontjudge #doeslief #lovingmyselfonitsway #timeforchange

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Lees ook: Vrouw ziet er onherkenbaar en jaren jonger uit na metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill YouTube