Vrouw ziet er onherkenbaar en jaren jonger uit na metamorfose

De vrouw liet zich onder handen nemen door de Makeoverguy

Op internet zien we wel vaker make-overs voorbij komen, maar voor de meest bijzondere transformaties moet je bij Makeoverguy zijn. Op dit YouTube-kanaal zie je hoe mensen onder handen worden genomen en vaak ken je ze na de make-over niet meer terug. Zo was ook het geval voor Polly. Zij onderging een gigantische metamorfose. 

Ken jij haar terug?

Makeover

In de video waarin blondine Polly te zien is, vertelt de uit Indiana (Amerika) afkomstige dame dat ze toe is aan iets nieuws. “Door de jaren heen probeerde ik verschillende dingen met mijn haar, maar ik ga toch altijd voor hetzelfde kapsel”, aldus de dame in kwestie. Ze vond dat het tijd was voor verandering en belde de Makeoverguy. Polly had geluk, want het team wilde haar wel onder handen nemen. Met resultaat.

Goed gevoel

“Ik voel me jeugdiger, ik zie er jonger uit”, roept Polly na de metamorfose. Haar bril heeft Polly ingeruild voor lenzen en in haar lange blonde lokken is de schaar gezet. “Ik voel me fantastisch!”, aldus Polly. Volgens haar was de hele ervaring top en ze vond het hele team erg aardig. “Ik zou het iedereen aanraden.”

Bekijk hieronder de beelden van Polly.

Lees ook: Vrouw ondergaat indrukwekkende transformatie na heftige periode

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Videostill Makeoverguy