Gordon over opname afkickkliniek: ‘Ik weet dat dit de enige weg was voor mij’

De showbizztijger kan zelfs al grapjes maken over zijn verslaving

Onlangs liet Gordon weten zichzelf op te laten nemen in een afkickkliniek, omdat hij te vaak cocaïne gebruikte. Hoe lang Gordon al in de kliniek zit is onbekend, maar omdat de pers er lucht van kreeg, besloot de entertainer dit nieuws vier dagen geleden zelf naar buiten te brengen. Gisteren liet Gordon opnieuw van zich horen en hij vertelt dat het goed met hem gaat.

Gordon laat op Instagram weten dat het nu supergoed met hem gaat.

‘Een voorbeeld voor verslaafden’

Gordon is altijd in voor een lolletje, maar ook hij heeft zijn serieuze kant. De zanger kwam tot het besef dat hij te vaak cocaïne gebruikte en liet zichzelf daarom opnemen in een afkickkliniek om van zijn verslaving af te komen. Een beslissing die zijn vruchten afwerpt. Op Instagram schrijft Gordon dat hij er niet trots op is verslaafd te zijn (geweest) aan cocaïne, maar hij krijgt nu wel de hulp die hij nodig heeft. “Volgens psychiater Bram Bakker en RTL Boulevard ben ik een voorbeeld voor verslaafden”, schrijft hij op het sociale medium. 

Herstel

“Het gaat supergoed met mij. Ben nu een tijdje onderweg en weet dat dit de enige weg was voor mij”, vervolgt hij zijn bericht. “Ik ben ook superdankbaar voor al die duizenden steunbetuigingen vanuit het hele land en ook van veel collega’s. Dat maakt me sterk en nog strijdvaardiger dan ik al was!”

Grappen

Gelukkig hoeft Gordon niet de hele dag in de kliniek te zitten, er worden ook uitjes gemaakt. En de hilarische kant van Gordon kan daar ook best al een grapje over maken: “Ik mag vandaag op safari. We gaan naar de witte neushoorn kijken, maar of dat nou zo verstandig is als ex coke verslaafde ????.”

Lees ook: Gordon naar afkickkliniek: ‘Ik heb nog een lange weg te gaan’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Gordon | Beeld: Videostill