Gordon showt vol trots zijn summer body op Instagram

Gordon is al een lange tijd flink aan het trainen

Al een lange tijd probeert Gordon wat kilo’s kwijt te raken en dit proces deelt hij zo af en toe met zijn trouwe volgers. Zo plaatse de zanger onlangs nog een video op Instagram waarbij hij van zijn personal trainer een oefening voor zijn borstspieren moest uitoefenen. Hierin wees Gordon lachend naar het fitnessapparaat en riep: “Ik heb dit ding thuis zelf ook, maar ik heb ‘m al twee jaar niet gezien.” Sinds Gordon drie keer per week knalt met zijn personal trainer, boekt hij wel degelijk resultaat. En dit deelt de zanger met zijn volgers!

Met een big smile deelt Gordon een foto van zijn ontblote bovenlichaam.

“Getting in shape again”

De zanger geeft toe dat hij het gewenste resultaat nog niet helemaal bereikt heeft, maar toch wil hij z’n lichaam op Instagram laten zien. Hij plaatst daarom ook onder zijn foto: “Ok, nog wel een klein buikje, maar getting in shape again.” De zanger maakt de tekst onder zijn foto nog af met een aantal hashtags: #kleinbuikje, #nobodyisperfect, #mindset en #getridofit.

Positieve reacties

Veel bekende Nederlanders laten positieve reacties achter onder de foto van Gordon. Zo reageert Quinty Trustfull met een applaudisserende emoji en plaats Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, een spierbal-emoji onder de foto. Dennis van der Geest, voormalig wereldkampioen judo, moedigt Gordon aan om nog even wat extra zijn benen te trainen door zijn reactie: “Never skip legday.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ok nog wel een klein buikje maar getting in shape again! #workout #gettinginshapeagain #kleinbuikje #nobodyisperfect #mindset #getridofit

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Lees ook: Feit of fabel: je verbrandt minder snel na een bezoek aan de zonnebank

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollande Hoogte, Patrick Hardewijk