Gordon is ‘helemaal verliefd’ op nieuwe huisgenoot: ‘Wat een vreugde’ 

Gordon

De twee zijn ontzettend schattig samen 

Gordon heeft sinds dit weekend een nieuw huisgenootje: een puppy! Op Instagram stelt de zanger en presentator zijn viervoeter, een Franse bulldog, voor aan zijn volgers. Het hondje, dat de naam Toto heeft gekregen, maakt duidelijk veel blijdschap los bij Gordon én zijn volgers. Inmiddels is Toto een heuse dog influencer, met duizenden volgers op Instagram. 

Helemaal verliefd

“Nou jongens, meet Toto”, begint Gordon een filmpje vanuit de auto. De zanger heeft zijn kersverse puppy op schoot. “Kijk nou wat en schatje. Welkom in mijn leven”, vervolgt hij dolblij. De presentator hintte al een paar dagen op de komst van een puppy. Zo unboxte hij alvast het halsbandje voor de camera. Het is duidelijk dat Toto meer dan welkom is in huize Heuckeroth. “Wat een vreugde is dit, echt zo leuk, zo schattig, ik ben helemaal verliefd. Wat een genot.” 

 

Eigen Instagram 

Niet alleen Gordon is verliefd op de kleine Toto, het hondje is ook zeer geliefd bij zijn volgers. “Wat een schatje” en “ze zijn zo leuk”, luidt het in de reacties. “Ik wil komen knuffelen, zo snel mogelijk”, laat Romy Monteiro weten. Ook bekende vrienden Gaby Blaaser, Britt Dekker en Danny de Munk reageren met hartjesogen op de puppyspam. Gordon heeft daarom besloten om de pup zijn eigen kanaal te geven: @toto_fromgordon. 

Dog influencer 

Toto mag zich na twee dagen al een heuse dog influencer noemen, want de volgers stromen binnen. Inmiddels staat de teller op ruim 36.000 volgers voor de pup. Volgers kunnen onder meer genieten van zijn eerste stapjes in de sneeuw, kraamvisite en natuurlijk hele schattige foto’s en filmpjes van zijn avonturen met baasje Gordon. 

 

 

Lees ook: Gordon openhartig over kinderwens: ‘Een kind zou mijn redding kunnen zijn’

Bron: Instagram Gordon, Instagram Toto | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst