Grappig om te lezen: DIT zegt je sterrenbeeld over wat voor soort moeder jij bent!

 

Wat is jouw sterrenbeeld? Dit zegt het over je moederschap!

Moeders, ze zijn ontzettend belangrijk. Hoe je moeder je heeft opgevoed is bepalend voor hoe je in het leven staat en voor hoe je later je eigen kinderen opvoedt. Ben je benieuwd naar wat voor type moeder jij bent, gaat worden of waarom jouw moeder dingen op een bepaalde manier deed? Het antwoord hiervoor vindt je in de sterren. Je sterrenbeeld onthult namelijk veel over wat voor moeder jij bent!

  • Steenbok: De steenbok is een zorger in hart en nieren. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je snel wat streng over kan komen. Ook hecht je veel waarde aan etiquette en manieren, jouw kinderen zullen altijd netjes met mes en vork eten en alsjeblieft en dankjewel zeggen. Pas op dat je niet te ver doorslaat in verantwoordelijkheid en de boel ook gewoon op zijn beloop laat, je zal merken dat het dan ook goedkomt.
  • Waterman: Je bent heel jong van geest en kan qua fantasie en levendigheid goed meekomen met je kinderen. Je laat je kinderen zijn wie ze zijn, zonder ze te strak onder controle te willen houden. Pas wel op dat je de kinderen wel de structuur en routine biedt die ze zo hard nodig hebben. Maar blijf daarnaast met ze spelen, dagdromen en stimuleer hun creativiteit, daar ben je zo goed in!
  • Vissen: Vissen zijn heel emotioneel, liefdevol en beschermend. De overdaad aan liefde zorgt voor zelfverzekerde kinderen die ook van zichzelf kunnen houden. Je biedt je kinderen een veilig thuis waar ze zichzelf kunnen zijn en je zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Probeer soms wel los te laten, je liefde moet niet verstikkend gaan werken.
  • Ram: Je bent een sterk persoon met een winnaarsmentaliteit. De ram is een echte vechter en zal niet snel opgeven. Dit geef je ook aan je kinderen mee, echte doorzetters. Probeer echter te laten zien dat winnen niet alles is, en dat het oké is als ze niet overal de beste in zijn. Daar worden ze uiteindelijk gelukkiger van!
  • Stier: Jij bent er één van ‘niet lullen maar poetsen’, een praktische instelling is erg kenmerkend voor jouw moederschap. Je bent stabiel, niet snel van de wijs te brengen en je houdt je hoofd koel, ook met jengelende kinderen. Je bent organisatorisch sterk, jouw kids komen niet snel te laat op school. Pas echter wel op dat je de emotionele kant van het moederschap ook genoeg aandacht geeft, die is minstens zo belangrijk.

Lees verder op pagina 2! 


Pagina 1/2