Gravin Eloise dompelt zich onder in studentenleven

Eloïse studententijd

De 18-jarige Oranje laat twee kanten van haar studententijd zien

Eloise van Oranje, die door haar social media-verschijnen volop in de schijnwerpers staat, begint dit najaar aan haar studentenleven. En dat gaat er ‘lekker gewoon’ aan toe met drank, sigaretten en jongens, zo meldt Weekend.

Hotelschool in Amsterdam

De gravin geeft op haar razend populaire Instagram-account een kijkje in haar dagelijkse leven. Hierop liet Eloise onder andere weten dat ze dit schooljaar met veel enthousiasme begint op de Hotelschool in Amsterdam. De 18-jarige heeft haar ouderlijk huis daarom verlaten en woont nu op de campus. Volgens weekblad Weekend dompelt Eloise zich gelijk helemaal onder in het studentenleven.

Sigaretje opsteken

Een fotograaf van het blad legde de kersverse studente vast met een sigaretje ‘terwijl haar vrienden wijn haalden bij de supermarkt’. Ook zou de gravin volgens Weekend nog een luidruchtig tuinfeestje hebben gegeven, ondanks het advies niet meer dan zes personen thuis uit te nodigen. Op Instagram laat Eloise zelf echter een heel andere kant van het studentenleven zien. In haar story zit ze met collegeblok en pen in de aanslag om aantekeningen te maken voor haar nieuwe opleiding. Dat de kleindochter van Beatrix ook maar gewoon een studente is, laat ze daarmee wel zien.

Lees ook: Koninklijk Huis deelt nieuwe portretfoto’s van prinsessen

Bron: Weekend, Blauw Bloed | Beeld: Videostill Jeugdjournaal