GTST zendt binnenkort 6000ste aflevering uit en trakteert op een leuke verrassing


De fans van GTST worden getrakteerd op een leuk cadeautje

Op 1 oktober 1990 werd de allereerste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden op de Nederlandse televisie. Nu, bijna 29 jaar later, zendt de nog altijd populaire soapserie zijn 6000ste aflevering uit. En dat moet natuurlijk gevierd worden! De makers vieren de 6000ste aflevering in de vorm van een minifilm. Op vrijdag 5 april zal het GTST-spektakel te zien zijn op RTL 4 en een week eerder staat de minifilm op Videoland.

In de 6000ste aflevering is een speciale rol weggelegd voor het nieuwste GTST-castlid Sarah Chronis.

Lapland

De speciale aflevering, die uitgezonden wordt als minifilm, speelt zich niet in Meerdijk af, maar in het besneeuwde Lapland. Verschillende castleden reizen af naar het prachtige Lapland vanwege het onvergetelijke vrijgezellenfeest en bruiloft van Sjors en Amir. Tijdens de aflevering stuitten Amir, Anton, Rover, Daan, Rik en Bing op een bijzondere vrouw en eindigt in een helse zoektocht in de sneeuw.

Vrijgezellenfeest

De 6000ste aflevering zal er wat anders aan toe gaan dan een normale GTST-aflevering en wordt uitgezonden als minifilm die een uur duurt. De bekende huizen in Meerdijk, de Rozenboom en natuurlijk het bekende café de Koning worden ingeruild voor het ijzige Lapland. Alles draait om de aanstaande bruiloft van Sjors en Amir. Tijdens het vrijgezellenfeest om de bruidegom te verrassen wordt Amir in het geheim meegenomen. Een bijzondere gast staat hem op te wachten, namelijk Sarah Chronis. De mannen zijn onder de indruk van haar en doen er alles aan om haar te imponeren. Helaas eindigt dit niet goed en vindt er een ongeluk plaats…

Lees ook: Humberto Tan reageert op einde van RTL Late Night

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, AD| Beeld: videostill