Humberto Tan reageert op einde van RTL Late Night

Veel mensen vragen de presentator wat hij ervan vindt

Twan Huys deed er alles aan om samen met de redactie van RTL Late Night een succes te maken. De moeite mocht helaas niet baten en daarom was gisteren de allerlaatste uitzending van RTL Late Night op de buis. “Het was voor mij een wilde achtbaan zoals ik hem zelden heb meegemaakt. Maar ik heb geen moment spijt gehad van dit avontuur”, zo reageerde de presentator. Ook Humberto Tan heeft nu gereageerd op het einde van de talkshow.

De voormalig presentator van RTL Late Night noemt het erg vervelend voor alle betrokkenen.

Reactie

Humberto Tan reageerde vanochtend op Instagram voor het eerst op het nieuws dat het doek is gevallen voor RTL Late Night. “Van vele kanten krijg ik de vraag wat ik ‘er’ van vind”, begint de 53-jarige zijn bericht. “Het stoppen van RTLLN is natuurlijk erg vervelend en naar, vooral voor Twan en alle betrokkenen. Dat hebben mijn team en ik destijds helaas ook moeten doormaken, vervolgt hij.

Fijne herinneringen

Humberto nam de presentatie van het RTL Late Night tot vorige zomer voor zijn rekening. Hij moest echter plaats maken voor Twan Huys, omdat de kijkcijfers tegenvielen. Hoewel het vertrek van Humberto niet vrijwillig was, kijkt hij positief terug op zijn Late Night-avontuur. “Ondanks alles kijk ik persoonlijk met veel warme terug op RTLLN…”

Lees ook: Zo zag Humberto Tan er vroeger uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Humberto Tan | Beeld: videostill