Supergoed nieuws voor GTST-fans! Déze actrice is binnenkort weer te zien in de soap

Wij worden hier heel blij van

Goede Tijden, Slechte Tijden-kijkers moesten het even zonder haar doen, maar kunnen weer opgelucht ademhalen. Binnenkort zien we Marly van der Velden weer als Nina Sanders op de buis!

We moeten helaas nog wel even wachten.

Zwangerschapsverlof
Marly van der Velden neemt al jaren de rol van Nina Sanders voor haar rekening, maar legde haar taken als actrice tijdelijk naast zich neer vanwege haar zwangerschap. In mei maakte de actrice bekend dat ze in verwachting was van haar tweede kindje. Marly en haar vriend Mike Meijer hadden al een dochter, Sammy-Rose, die in 2014 werd geboren. Op 30 oktober 2017 schonk Marly het leven aan haar schattige dochter Jackie-Rey.

Opnames GTST
Het is inmiddels drie maanden geleden dat Jackie-Rey werd geboren en dat betekent dat de jonge moeder weer aan het werk moet. Aanstaande maandag moet Marly weer aan de bak en kruipt ze in de huid van Nina Sanders. Aan RTL Boulevard laat de 30-jarige schone weten dat ze veel zin heeft om weer te gaan werken. “Ik heb er onwijs veel zin in dat het normale leven weer gaat beginnen, om weer te mogen spelen. Maar ik vind het ook heftig. Na drie maanden met Jacky-Rey heb je elkaar echt leren kennen en dan moet je dat ineens loslaten. Daar moet ik echt mijn weg in gaan vinden.” Marly laat weten dat ze blij is als haar eerste werkweek erop zit. “Dan heb ik een weekje werken achter de rug en dan ben ik helemaal geland. Nu vind ik het nog een beetje spannend.”

Terug op de buis
De afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden worden ver van tevoren opgenomen. Het duurt helaas nog even voor we Marly weer in de soap zien schitteren. Over ongeveer twee maanden zien we Marly weer in GTST. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan, RTL Boulevard | Beeld: videostill