Guus Meeuwis en Manon Meijers stappen in het huwelijksbootje!

Guus en Manon hebben bekend gemaakt dat ze gaan trouwen

Heugelijk nieuws voor de Brabantse zanger Guus Meeuwis (47) en styliste Manon Meijers (40). De twee stappen namelijk in het huwelijksbootje. Het verliefde stel maakte het grote nieuws gisteren bekend via Instagram.

Het geluk spat van de foto af!

Verloving

Guus en Manon deelden gisteren allebei dezelfde foto’s met groot nieuws. “We lopen naar boven, laten alles beneden. We bouwen een toekomst met een beetje verleden”, schrijven ze beiden bij de foto. Met de hashtags #komwegaan, #trouwen, #verliefd, #verloofd en #JAAAA! mag duidelijk zijn dat het hier maar om één ding gaat: ze gaan trouwen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

???? We lopen naar boven, laten alles beneden…we bouwen een toekomst met een beetje verleden #komwegaan #trouwen #ZEZEIJAAA ? ??

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) op

Verliefd

Sinds begin 2016 zijn Manon en Guus samen. Eerder dit jaar is het verliefde koppel gaan samenwonen. Op dit moment vieren ze samen vakantie in het prachtige Portugal, waar Guus hoogstwaarschijnlijk zijn Manon ten huwelijk heeft gevraagd.

Felicitaties

Voor zijn relatie met Manon was Guus 14 jaar getrouwd met Valérie. Samen hebben ze vier kinderen gekregen: Pepij, Sarah, Teun en Jules. Begin februari in 2016 maakte Guus bekend te gaan scheiden. Op het bericht dat Manon en Guus gisteren deelden, krijgen de twee veel felicitaties binnen van bekend Nederland. Onder wie Chantal Janzen, Domien Verschuuren en William Rutte feliciteren het pasverloofde stel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo ongelooflijk trots op jou!!! Ik ga 4 x Groots van je genieten (en met mij denk ik nog 4 x 34.999 mensen) ???? #komwegaan

Een bericht gedeeld door Manon Meijers (@manon.meijers) op

Lees ook: Nicolette van Dam viert 12,5 jarig jubileum met een bijzondere foto

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Guus Meeuwis & Manon Meijers | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen