Nicolette van Dam viert 12,5 jarig jubileum met een bijzondere foto

Nicolette deelt een jeugdige foto op Instagram

Al een flinke tijd is Nicolette van Dam getrouwd met haar grote liefde: Bas Smit. Ongeveer vier jaar geleden gaven zij elkaar het jawoord en nog steeds zijn de twee dolgelukkig met elkaar. Afgelopen zondag was het precies 12,5 jaar geleden dat de vonk tussen de twee oversloeg. Redenen genoeg om een jeugdig kiekje te delen op Instagram.

“Vandaag 12,5 jaar geleden sloeg bij ons de vonk over…”, aldus Nicolette.

Jubileum

Onder de foto op Instagram schrijft Nicolette: “Vandaag 12,5 jaar geleden sloeg bij ons de vonk over… Al zou je het niet zeggen als je ons hier zo ziet. Maar we zijn sindsdien wel onafscheidelijk @bassmit #anniversary.” Op de foto zie je de jonge koppies van Nicolette en Bas.

Liefdevol

Onder de foto verschijnt al gauw een reactie van haar lief. “Whahaha is gewoon vals zo’n foto plaatsen. Ik ga even graven”, laat Bas Smit weten. De rest van de reacties is alleen maar liefdevol. Zo schrijft Marco Borsato: “Gefeliciteerd, mooie mensen zijn jullie!” Ook reageert Jamai: “Jaaaaaa”, vervolgt door heel veel hartjes.

Happy couple

Vier jaar geleden gaf het liefdeskoppel elkaar het jawoord in het romantische Castell d’Emporda in Spanje. De bruiloft werd hier toen goed gevierd, aangezien het huwelijksfeest in Spanje wel drie dagen duurde. Samen met hun twee dochters Lola-Lily en Kiki-Kate vormen de vier een prachtig gezinnetje.

Lees ook: Last van pijn op de borst? Dit zijn 5 oorzaken waardoor het kan komen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Nicolette van Dam