Prins Harry en Meghan Markle verbreken koninklijk protocol om lieve reden

protocol

Wat vinden we Harry en Meghan toch een mooi stel

Je mag je benen niet over elkaar heen slaan, je moet stoppen met eten als de koningin haar maaltje opheeft en je mag je nagels niet zomaar in een leuk kleurtje lakken. Er zijn nogal wat regels waar je je aan moet houden als je lid bent van de koninklijke familie. Zo mag je eigenlijk ook niet met fans op de foto, maar het stel maakte een uitzondering.

Het meisje met wie Meghan op de foto ging, leek erg op haar.

Sydney

Tijdens Meghans eerste koninklijke tour in Australië werd ze door haar man al snel voorgesteld aan een jong meisje met wie Harry in Sydney aan het kletsen was. “Wil je mijn vrouw ontmoeten?”, vraagt Harry aan het meisje. Aan enthousiasme geen gebrek. Het 9-jarige meisje genaamd Sethunya wil dolgraag even met Meghan kletsen.

Gelijkenis

Sethunya werd vergezeld door haar oma en zij kon het niet laten om aan Meghan te vertellen dat ze vindt dat haar kleindochter erg op haar lijkt. Ook Meghan was dit niet ontgaan: “Ik wilde echt precies hetzelfde zeggen!” Harry vindt de ontmoeting tussen de twee maar wat mooi en stelt zelf voor om hen op de kiek te zetten. “Zal ik een foto van jullie maken?”, vraagt hij aan het meisje.

Op de foto

Zo gezegd, zo gedaan. Harry krijgt een mobiele telefoon toegereikt en zet Meghan en het meisje op de foto. Eigenlijk is het niet de bedoeling dat royalties op de foto gaan met fans, maar we vinden het ontzettend lief dat het stel een uitzondering maakte.

Bekijk hieronder een video van het lieve moment.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Prince Harry broke royal protocol by taking a pic for this little girl who looks just like a young Meghan Markle. ? (?: @hrhofsussex)

Een bericht gedeeld door Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) op

Lees ook: Meghan Markle brengt eerbetoon aan schoonmoeder Diana

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Entertainment Tonight | Beeld: Videostill