Heeft deze bekende volkszanger een oogje op Monique Westenberg?

Volkszanger Mick Harren ziet Monique wel zitten

Monique Westenberg gaat al een tijdje als single door het leven. Iets wat Mick Harren niet vervelend vindt. De 52-jarige volkszanger doet aan Weekend uit de doeken dat Monique hem een leuke vrouw lijkt. “Monique ken ik niet zo goed, maar misschien is er nu hoop voor mij en Monique.”

Oudere vriend

Als het aan Mick Harren ligt hoeft Monique niet lang vrijgezel te zijn. Het lijkt erop dat de volkszanger het wel ziet zitten om met de 41-jarige blondine uit te gaan. “Ze is toch vrijgezel nu? Dan heeft ze in plaats van een jongere vriend een keer een oudere vriend”, vertelt Mick aan Weekend. “Ik vind Monique een hele leuke vrouw.” Wel stelt hij dat het jammer is dat Monique en André niet meer samen zijn. “Ik vind ’t zonde, want ik vond Monique en hem een heel leuk stel samen.”

Open voor relatie

Of Mick inderdaad een poging doet om Monique aan de haak te slaan, laat hij in het midden. “Ik sta open voor een relatie als het op mijn pad komt, maar ik ben niet specifiek op zoek.” Mick had eerder een relatie met Pascale. De twee gingen echter na zestien jaar huwelijk uit elkaar. Samen kregen ze twee kinderen.

Bedreiging stiefzoon

Pascale had uit een eerdere relatie zoon Joey. In 2018 bedreigde Mick echter zijn voormalige stiefzoon met een vuurwapen – of een nepwapen dat niet van echt te onderscheiden was – in een café. De volkszanger kreeg vorig jaar voor wapenbezit en bedreiging een gevangenisstraf van 72 dagen, waarvan zestig voorwaardelijk. Ook kreeg hij een taakstraf van 180 uur.

Lees ook: Kristel Verbeke openhartig over begin relatie: ‘We waren allebei te verlegen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Show | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll Fotografie