Kristel Verbeke openhartig over begin relatie: ‘We waren allebei te verlegen’

Ook blikt Kristel terug op haar K3-tijd

Kristel Verbeke was zeventien jaar lang een van de zangeressen van K3. In de tijd dat ze lid was van de populaire meidengroep, namen media graag haar privéleven onder de loep. Over het liefdesleven van Kristel was echter niet veel te smoezen. De zangeres is namelijk al jaren samen met Gene Thomas.

Kristel en Gene zijn inmiddels zestien jaar getrouwd.

Bijna geen relatie

Kristel en Gene hebben een relatie om u tegen te zeggen. De twee gaan al jaren steady en hebben samen twee dochters. Toch hadden de twee bijna geen relatie gekregen. Kristel vertelt openhartig dat ze allebei zo bleu waren, dat geen van beide de eerste stap durfde te zetten. “Wij waren allebei heel verlegen”, vertelt Kristel tijdens De 10 Meest Gegoogelde Vragen van Qmusic.

Akoestisch zingen

De K3-zangeres en de Belgische Qmusic-dj durfden allebei niet de eerste stap te zetten. Het toeval wilde echter dat de twee tegelijk in Venezuela waren. Kristel was in Venezuela voor clipopnames van K3 en Gene was daar ook met z’n band X-Sessions voor opnames. De vonk sloeg over toen Kristel Gene akoestisch hoorde zingen. “Dat raakte mij echt keihard. Daarna begonnen we te praten”, vertelt ze.

Goede gesprekspartner

Gene bleek iemand te zijn die Kristel goed begreep. “Mijn papa was toen heel ziek en zijn papa is overleden aan dezelfde ziekte, namelijk kanker. We konden het daar goed over hebben. Ik was verliefd, maar het heeft wel even geduurd voor de eerste kus er kwam en voor we een koppel werden.” Ondanks dat Gene en Kristel zich tot elkaar aangetrokken voelden in Venezuela durfde geen van beide elkaars nummer te vragen. Gelukkig kregen de twee hulp van buitenaf.

Duwtje in de rug

Een van de vaste dansers van X-Sessions zorgde er uiteindelijk voor dat Gene het nummer van Kristel kreeg. De danser kwam Kristel achter de schermen van het programma Hitkracht tegen en vroeg haar telefoonnummer. “Het is voor Gene. Het is altijd maar Kristel hier en Kristel daar”, legde de danser ietwat geïrriteerd aan de K3-zangeres uit. En zo kregen Kristel en Gene in België contact. Gene belde Kristel uiteindelijk, maar dat ging niet zonder slag of stoot. “Maar ik durfde niet op te nemen. We waren allebei heel verlegen”, blikt de zangeres terug.

Kristel over K3-tijd

Ook blikte de 43-jarige terug op haar tijd bij K3. Zo doet ze uit de doeken dat ze de tjokvolle agenda niet mist. “Je wordt geleefd. Dat is altijd wel met een beetje inspraak, maar uiteindelijk beslist Studio 100 welke richting K3 uitgaat.” Iets waar de zangeres weleens moeite mee had. “Dat vond ik soms wel lastig, omdat je de vrijheid niet hebt om je eigen agenda in te vullen.” Toen Kristel kinderen kreeg, durfde ze daar iets meer tegen in te gaan. “Je moet soms op je strepen staan. Ik heb twee kinderen. Ik moet af en toe echt weleens tijd kunnen maken voor mijn gezin.” Zo voegt de zangeres toe dat ze als moeder heel andere prioriteiten had dan toen ze nog twintig was. “Ik vond het belangrijk om te zeggen: ‘Het is ouderavond’, daar moet ik wel naartoe.”

Lees ook: Trotse koning Willem-Alexander verheugt zich op zestiende verjaardag Amalia

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: BSR Agency, Fotograaf: Joel Holyaerst/Photonews