Heftig: in dit nieuwe programma van MTV kiezen mensen een tattoo voor elkaar

In ‘Just Tattoo of Us’ krijgen deelnemers een verrassingsplaatje getatoeëerd

Een tatoeage voor jezelf uitkiezen kan al een hele opgave zijn. Je loopt er voor de rest van je leven mee en velen denken daarom goed na voordat ze de stap wagen. Maar wat nu als een ander een tatoeage voor je kiest? In het nieuwe MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’ is het geen vraag meer, maar werkelijkheid.

Het Britse MTV-programma, dat wordt gepresenteerd door reality tv-sterren Charlotte Crosby en Stephen Bear, laat zien hoe mensen een tatoeage voor elkaar kiezen. In eerste instantie klinkt het als een flop, maar schijnbaar verwachten de producenten dat het een regelrechte kijkhit wordt. Nog voordat het programma werd uitgezonden, werd al besloten dat er een tweede seizoen zou komen.

Eerste afleveringen
De eerste aflevering werd op 3 april uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk en inmiddels hebben fans van de show al kunnen genieten van de eerste twee afleveringen. De tatoeages die vrienden, stelletjes en zelfs vijanden aan elkaar gaven, zijn, op z’n zachts gezegd, verschrikkelijk! Bekijk op de volgende pagina’s snel de huiveringwekkende foto’s.


Pagina 1/2