Help, Mijn Man Is Klusser!-kijkers raken niet uitgepraat over man die vriendin bespiedt

help mijn man is klusser

De herhaling van Help, Mijn Man Is Klusser! maakt opnieuw veel indruk bij de kijkers

Afgelopen woensdagavond werd een spraakmakende aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! uitgezonden. In deze aflevering zien we Emmylou die een relatie heeft met Ruud. De twee wonen in een onbewoonbaar huis, waar Ruud ook nog eens zijn vriendin bespiedt met camera’s door het hele huis. Kijkers laten zich uit op Twitter over deze bizarre situatie.

Samenwonen

Eigenlijk wilde Emmylou niet bij haar vriend Ruud intrekken, aangezien het huis totaal niet bewoonbaar is. In het huis van Ruud hangen de dekens voor de ramen en is het huis alles behalve af. Met een half betimmerde muur, een vies gasfornuis en voorzieningen die maar half aangelegd zijn, is dit eerder een bouwput dan een huis.

Bespieden

Niet alleen de ontzettende zooi in het huis maakt een bizarre indruk op presentator John Williams. Ruud vertelt openhartig over de camera’s die hij in huis heeft opgehangen. Hij legt uit: “Als ik weg ben, vind ik het leuk om haar te zien. Niet wát ze doet, maar hoe ze het doet. Koffie drinken en zo.” Tot John zijn grote verbazing reageert Emmylou enorm luchtig: “Ik merk er toch niks van als hij kijkt.” Niet alleen de camera’s zorgen voor verbazing bij de presentator. Ook heeft Ruud in het verleden gelogen over een uitzending naar Afghanistan. Dit blijkt uiteindelijk helemaal niet waar te zijn.

Kijkers raken niet uitgepraat

Op Twitter raken kijkers niet uitgepraat over deze bizarre uitzending. Niet alleen de rare fratsen die Ruud uithaalt spannen de kroon. Het feit dat Emmylou haar biezen nog niet heeft gepakt doet veel kijkers helemaal verbazen. ‘Die vent is gewoon gestoord’, ‘Zoooo wat een engerd’ en ‘Ik ben in shock’, klinkt het op Twitter.

Lees ook: 8 tips om net wat makkelijker geld te kunnen sparen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL XL